fredag 10. april 2009

Tilbake til hverdagen...

De siste ukene har vært et vakuum her i gården. 2,5 år etter at mamma fikk kreftdiagnosen, gikk det brått nedover med henne i midten av mars.

Etter 12 døgn hvor vi trodde vi mistet henne mange ganger, døde hun hjemme i sin egen seng den 31. mars. Hun kjempet til siste slutt, men måtte til sist gi tapt....

Tilbake sitter vi med et stort tomrom, men vi vet at alt som kunne gjøres er gjort, og vi greide å gjøre det vi måtte for at hun skulle få oppfylt ønsket sitt om å få avslutte livet hjemme.

Begravelsen fant sted sist tirsdag, og det ble en veldig fin avskjed, og vi er sikre på at mamma er fornøyd med den seremonien hun fikk.

Dagene er ennå tunge, og det kommer nok mange tunge stunder i lange tider fremover, men vi må jo prøve å komme oss videre og finne tilbake til hverdagen. Det vet jeg at mamma hadde ønsket også.

Denne LOen laget jeg i full fart til GP nummer 4 på Scrapbook Express - "lag en fargerik LO". (også UTEN barn da!!!) Veldig uvant med så mye farger, men jammen ble det ikke noen stemmer - tusen takk til de som stemte på meg! :)


med unntak av Prima blomster og bling, MM sommerfugl, bånd, floss og thickers, kommer alt jeg har brukt fra April-kitet til ScrapClub
De kitene er vel verd en titt-utrolig mye fint der! :)

10 kommentarer:

Hilde sa...

Huff da. Skjønner at dere har hatt og har tunge dager nå! Livet er ikke bestandig slik man ønsker... og det er noen ganger tøffere enn man håper på.
Hvis det er mulig, så tenk framover og du vil etterhvert se at du kommer styrket ut av det!!..selv om det ofte ikke føles slik.
Har selv vært i lignende situasjon for 3 år siden, da jeg til det siste våket over min tante..som kun ble 52 år. hun var som en mor for meg.

Ta vare på deg selv og de rundt deg!!
Klem fra meg!

Anette sa...

Nydelig lo!!!!

Taranita sa...

utrolig stilig, flotte farger=)

ligger noe til deg på siden min=)

http://krimsogkrams.blogspot.com/

Veronica sa...

Nyyydelig!! :) Du er så flink med detaljer.. Men utrolig trist for dere det med mammaen din, kondolerer nok en gang.

Pia sa...

Kondolerer, en stor sorg man skal lære at leve med. Det er et utrolig smukt layout du har lavet lækkert pyntet og nydelige farver du har brugt.

Merete sa...

Trist å lese om mamman din, Monica. Kondolerer så mye. Håper du tar vare deg sjøl! Scrapping er god terapi for det meste.
Håper dere har hatt en hyggelig påske til tross for alt som har skjedd.

En herlig LO du har lagd:)

Jeanette sa...

Tenker masse på dere, Monica! Bare kom innom når dere er hos Svein :)

Tanja sa...

Her treffer du blink nok en gang, selvom det ikke er din sedvanlige stil! Nydelig!!

Og kondolerer igjen, tenker masse på deg for tida!

isabell sa...

En nydelig LO du har laget her, hærlige farger å detaljer:)

Trist å lese om mammaen din... -finner ikke de rette ordene for hva mer jeg kan skrive- men ønsker deg å din familie lykke til vider i hverdagen.

Anonym sa...

Kondolerer så utrolig masse med din mor..... det er utrolig trist at det er er så mange som blir mistet til en slik foferdelig sykdom! Men jeg er glad på deres vegne at dere fikk gjort mest mulig ut av tiden og fikk en fin avskjed med henne..... Tenker på deg!

Også må jeg si at den GP-LO'en din er jo bare nyydelig. Vanskelig å forstå at det var en hurtigscrapp!!!!! :D