lørdag 19. juni 2010

Heklede skaut

Har heklet noen skaut denne uka, kjempemoro!

Et Emmaskaut, heklet og strikket:

Modellen ble litt forlegen...merkelig egentlig, så vant som hun er med kameraet! :)Og to skaut heklet i viftemønsterHar heklet et likt et i lilla, men det har Silje bestemt at en liten venn i barnehagen skulle ha, så det er gitt bort :)Nå er jeg pakket og klar for Mjøstreff! Gleder meg veldig, og sitter bare og koser meg en kaffekopp før jeg skal plukke opp Vibeke!

Kanskje helga resulterer i litt scrappeblogging igjen også? Lenge siden sist nå egentlig....
post signature

6 kommentarer:

Anne sa...

Kjempefine skaut. :)
Og for en nyyydelig modell du har. :)

Isabell - Taranita sa...

aledeles nydelige skaut, kunne virkelig tenkt meg slike til frøkna her i huset også, er det vanskelig?

HegeHB sa...

Disse skautene var superflotte. Er de vanskelige å hekle, og er mønstret fra et hefte evt. hvilket? Trr jeg må hekle noen sånne til lillesnuppa for sommeren:)

Balke gård sa...

Å kjære Monica, så utrolig rørt og glad jeg ble for den nydelige gaven til lillemor1!!! VI kom idag og fikk pakken og åpnet opp, Eida Helene ga kos til Silje som var så stolt og skjønn!!! Og så er det lilla som er hennes farge, helt utrolig flink er du!!! Tusen takk, nydelig jente og gave! Klem, Marianne som blogger det snart.-)

Tove `blogg verden sa...

Så flink du er å hekle!! Heldig!!

Og ja LYKKE kan kjøpes ; ) veldig fornøyd mnår jeg får noe nytt i hus hihi....Det etasje fatet gikk jeg lenge å så på, så flaks med bursdag mens de enda hadde dem i butikken : D
Ha en fin kveld
klem Tove

Ninas Interiør sa...

Så koselige skaut! De passer jo veldig godt til små prinsesser!:)