onsdag 4. februar 2009

Brutale budskap


Sang # 3 er ute hos Scrapping The Music - på norsk, sangen denne gangen er Dra Tilbake med Erik & Kriss. Mange muligheter! Sleng deg med! :D


LOen min handler om telefonen vi fikk fra Rikshospitalet da Snorre var 10 dager gammel, om at han hadde positiv Føllings-prøve og måtte legges inn innen klokka ni morgenen etter.

Det viste seg jo heldigvis at verden ikke gikk under alikevel, selv om det føltes sånn der og da! :)
jeg har brukt papirer fra Cosmo Cricket og KI memories, blomster, pebble og bling fra Prima, charms, scrappers floss, knapper, Kaiserkraft pearls, Cats eye dark brown. gel pen. jeg har også brukt litt mesh fra Magic Mesh, som er en av våre sponsorer, ta en titt hos de, de har utrolig mye fint, og meshen har overraksende mange bruksområder! ;)


10 kommentarer:

Ellen Karin sa...

Skjønner veldig godt at det var et brutalt budskap å få. Sondre ble operert når han var 3.5 uke gammel, og vi tilbragte hele påsken det året på Elverum/Ullevål. Så jeg kjenner veldig godt følelsen av at verden raser.

Kjempefin LO du har laget.

Vi sees i morgen. Gleder meg. :)

Linda sa...

Nydelig LO, som vanlig, med en helt spesiell historie. det må ha vært fælt å få beskjeden, men heldigvis gikk jo alt bra!!

Linda sa...

ps gleder meg til imorra, da sees vi!!

Gro aka emrille sa...

Uff... Blir litt trist bare av å se på bildene jeg... Bildene viser så mye følelser hos deg, og med den lille babyen i tillegg.
Det er godt å se at du scrapper denne historien også, for det er jo en del av livet hans...

Vibeke sa...

Fikk frysninger når jeg leste denne - bra du har dokumentert denne historien.

Loen ble skikkelig flott Monica -som vanlig:)

Scrappegal sørlending sa...

Som jeg også srkev i galleriet ditt, denne likte jeg veeeldig godt!!! Utrolig flott LO!!!! Og til en sterk historie!!! Veldig flott at du scrapper slike hendelser!

Wenche sa...

Du er flink til å få teksten til å bli en del av helheten, og denne teksten er viktig å ta vare på. Syns du valgte en setning som var annerledes. Visste ikke den var med i sangen en gang jeg. Tilogmed pynten er litt dyster stemning. Bra arbeid

cathrineangelica sa...

utrolig flott lo!
kjempe flotte farger og pynt,
til ett sterkt tema!

Vibeke sa...

Huff - ja det var et brutalt budskap, godt det gikk bra!!! Skjønn Lo du har laget!!!

texy texasgirl sa...

sterk, personlig og dyptfølende LO. De kom litt bort enkelte av bokstavene i overskriften- men de harmonerer i dyster harmoni med jordfargene i det øvrige på siden. Godt å høre alt ende godt til slutt.
*klem*